Torsdag

Idag är jag på skolan istället för hårizont. Kan berätta allting när jag kommer hem eller under dagen.
Andres chef är i Thailand så andre kommer oxå till skolan idag.
Är på skolan nu o väntar på han.
Ingen aning vad vi ska göra idag lr när jag börjar, men jag är på skolan iaf;) våran frisör lärare är sjukskriven så jag vet inte om vi kommer ha en lärare idag. Rebecca b kommer snart hoppas jag. Vi är typ dom enda av frisör 1 som ska va på skolan idag, tsm med Emma och Malin.
För ett tag sen hade min mamma fixat så att jag bytte abonnemang från halebope till tele2. Då fick jag ett sms att den skulle byta den 22 mars kl 3.00 på natten. Så inatt bytte jag abonnemang. Märks att jag har en ny, för på en iPhone behöver den tänka lite då och då. Ibland står det ingen service o så men men. Det här abonnemanget är iaf mycke bättre än den förra jag hade. För nu har jag hur många fria sms som jag vill, jag ringer hur mycket jag vill och jag har 10gb internet. Hade 3gb på min förra så 10 är ganska så mycket mer;) så för alla som vill att jag ska ringa, säg ba till;)


Kommentarer
Postat av: Ida

Vill du vara med i Bloggtips? :) Det är som Dagens blogg fast bättre eftersom jag skriver kort om din blogg och ger dig en länk ifall du vinner! :)http://idahtt.blogg.se/2012/march/bloggtips.html

2012-03-24 @ 12:52:21
URL: http://idahtt.blogg.se/
Postat av: Anicia

vad fin du är!

2012-03-24 @ 13:37:44
URL: http://sarpauamanic.blogg.se/
Postat av: DIANA ÖSTERBERG

Hejhej! Allt bra med dig? :)

2012-03-24 @ 13:54:34
URL: http://dianaosterberg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0