Dagens outfit

Är hos andre nu!:)
Bjuder på en dagens outfit oxå.
Linne, halens.se, Jeans jacka, d&d. Shorts& tights vet jag inte. Kram

 


dålig uppdatering..

Förlåt för dålig uppdatering dom senaste dagarna. Har ba inte haft orken att blogga. Dom inlägg som har kommit upp (dag 1, 2, 3..osv) är tidsinställda inlägg.
Ikväll ska jag iaf till Andre. Mys! Imorgon har jag inget planerat, så får se vad dagen bjuder på:)
Ska duscha och fräscha till mig snart och sminka mig o så innan maten. Det kommer nog upp ett till inlägg senare:) kram


Dag 5 – Någon som förändrat mitt liv

image description

Dag 4 – Min familj

Vi har egentligen inte så många familjbilder. Så tänkte berätta istället:)
Min familj består av mamma, pappa och 4 äldre syskon. 1 bror som bor hemma, 2 bröder som bor kvar i holland och 1 syster som också bor kvar i holland. Egentligen så vet jag inte riktigt om man kan räkna med dom 3 som bor i holland som familj. För dom är ganska mycket äldre än mig, jag har aldrig bott med dom och vi har inte samma mamma. Men ändå så tycker jag att syskon räknas som familj så dom får va med i inlägget ändå. Jag har bra kontakt med 2 st och med dom andra 2 har jag inte så bra kontakt. Min brorsa som bor hemma har jag ju såklart bäst kontakt med, sen har jag en bror som jag ser ganska ofta. Ibland kommer han till sverige, annars så träffar jag han när jag är i Holland.
Han ska gifta sig iår så det kommer bli kul!
Min syra hade jag jätte bra kontakt med för ut tills jag ungefär va 10 år. Vi slutade ses av personliga aledningar. Sen är det 1 bror kvar, han har jag aldrig träffat. Eller jag har träffat han 1 gång, det kanske var 5 min. Jag & pappa stog i en kö och då stog han framför oss. Anledningen till att jag "aldrig" har träffat honom tänker jag inte skriva på bloggen. Det är jobbigt att prata/skriva om sen är det privata/personliga anledningar.

Kram!


Musikal

Hello:) ska snart fara o se på niornas musikal. Saknar våran musikal:(
Alla på skärgårdsskolan/storsjöskolan som går i 9an gör en musikal. Så varje år är det en ny musikal. Jag har sett 2 st och 1 då jag gick i nian. Så nu ska jag & jossan se på årets nior! Alla är säkert jätte duktiga!:)
Ni får en bild på dagens outfit oxå! Hade bara en enkel vit tröja som va min brorsas tröja för ut, ett svart linne från Gina, en tshirt från ?, och jeans från d&d. Kram!


Dag 3 – Mitt drömhus

Nånting sånt här skulle inte va helt fel!


Rosa

Köpte en ny mysig filt idag<3


Hål

Har hål nu, börjar 15.. Nånting. Köpte nyss 2 cheese burgare och en fanta. Gött. Har svenska snart, för andra gången idag, Tråkigt.. Vi ska gå igenom nationella provet!
Men vi ska tydligen börja tidigare, så hejdå!


Dag 2 – Bilder på mig från när jag var liten


godmorgon

Har svenska nu! Snart kommer andre sen har jag matte.
Har hål idag oxå-.- yeey:s
Kram!


Dag 1 – Min facebook profilbild


Då kör vi, 14 dagar!

 

Dag 1 – Min facebook profilbild
Dag 2 – Bilder på mig från när jag var liten
Dag 3 – Mitt drömhus
Dag 4 – Min familj
Dag 5 – Någon som förändrat mitt liv
Dag 6 - En bild som alltid får mig att le
Dag 7- En bild på mig för exakt ett år sedan
Dag 8 – En bild på mig  + 10 fakta om mig
Dag 9 -  Typ av killar jag faller för
Dag 10 – En bild på den personen som vet mest om mig och en kort beskrivning
Dag 11 – Vad jag har i min handväska
Dag 12 – Bild på dig och dina syskon
Dag 13 – En bild från din förra sommar
Dag 14 – Gammal och en ny bild på mig själv

 


LdB lotion

Tänkte tipsa om en lotion som jag tycker om. Den kanske inte är den bästa på att åter uppfukta huden, men det är doften som gör så att jag gillar den! Så ett tips till er<3


--

Kom nyss hem från skolan. Ska se på pretty little liars (oväntat?) nu sen äta. Kanske ska till storsjöhallen ikväll för att köpa några biljetter till niornas musikal, om det finns biljetter kvar. Ska se den med Josefin:)
Hoppas det blir mat snart för jag är hungrig!;)
Kram<3


Godnatt

ååh det är så himla mysigt när det blåser & regnar ute, typ det mysigaste som finns?;) länge sen det blåste/regnade så mycke, ska lägga mig under täcket o sova med det här underbara vädret! Godnatt


Mys

Myser i min one piece & ser på pretty little liars! Kommer nog inte att uppdatera mer ikväll så godnatt på er sötnosar! Älskar utsikten från vardagsrummet, när solen går ner<3


svar!

Haha ja dom flesta tjejer vill nog det!;) men jag är jätte dåligt på att hålla det fint där, det ligger skor, väskor, kläder smycken osv överallt. hehe, kram<3

svar!

Älskar dom här, 
Men jag blir så sjukt lång i dom! Om jag hade varit lite kortare hade jag köpt dom på en gång!!!!!<3 kram!

Storsjöhallen

Känner mig väldigt duktig som har varit på gymmet nyss. Egentligen skulle vi gymma tisdag torsdag & fredag, men Josefin skulle inte va med på hennes innebandy träning så vi for till gymet idag oxå. Har varit sugen på pizza hela dagen, så ska försöka att inte be mamma köpa pizza haha;)
Men min underbara mamma fyller år idag så det kanske blir nånting onyttigt ändå? Hehe aja ser ju;)
Väntar på skjuts nu iaf, ska ta en lång dusch när jag kommer hem, sen blir det nog middag sen ska jag ba ta det lugnt. Får se om det dyker upp ett till inlägg, men tycker jag har varit så bra på att uppdatera så ska försöka fortsätta med det!:) kom gärna med förslag om saker jag kan skriva om! Kram


Godmorgon

Försov mig imorse men men är på väg till skolan nu iaf. Börjar halv 9 så hoppas jag kommer i tid;)
Målade naglarna igår kväll, vad tycks? Kanske skulle ha skippat glittret?

Uppdate, Gick inte att uppdatera imorse så jag gör det nu;)


Godnatt

Nyss duschat och fräscht till mig, skönt! Ska se på pretty little liars nu sen sova. Det här blir nog sista inlägget för idag, så säger godnatt med det här inlägget.
Tycker jag har varit väldigt duktig på att uppdatera lr hur?;) har fått dubbelt så många läsare under veckan, åå blir så glad när ni läser & kommenterar<3
Kram!


Dagens outfit

Märkte nu när jag skulle skriva vart jag har köpt allt att det blev en d&d outfit;)
Anyway, Jeans jacka, d&d. Svart linne, d&d. Jeans, d&d. Smycken, dom flesta har jag gjort själv resten vet jag inte!
Kram


Hemma

Snart hemma! Känner för en film & popcorn ikväll, det var länge sen. Så det blir en myskväll med mig själv;) nu önskar man en hund som man kunde gosa med, vilken tur att man har en katt då men han ligger inte kvar om jag lägger mig på hans mage;/
Mamma jag vet att du läser det här! JAG VILL HA EN HUND!!


Bil

Sitter i bilen nu på väg till andre!<3


Kenzo<3

Myspys!


Godnatt

Tvättat ansiktet, på med sovtröjan & nu ska jag mysa med katten tills jag somnar! Ska upp tidigt imorgon för att fara till älsklingen för det blev inget ikv:(

Ni får en Godnatt puss oxå!
Btw, kolla texten på min tröja;) "leader, follow me safe our planet" hehe!
Kram, Godnatt<3


Lördag

Idag har jag legat i sängen hela dagen o sätt på pretty little liars. Verkligen ett tips till alla tonåringar<3
Me loves it!<3

Ikväll ska jag till min underbara pojkvän, får se vad vi hittar på. Väntar på att mamma ska komma hem så att jag kan äta nångång. Ska nog börja fixa mig nu. Känner för att sminka mig extra länge idag, bara för att det är helg;)
Ni får ha det så bra! <3

söt läsare<3

Tack sötnos<3

Torsdag, fredag, praktik

Hat inte bloggar på ett tag men tänkte ta allt i ett inlägg nu. Känns som att det kommer bli världens längsta inlägg men men.
På torsdag va jag ju som sagt på skolan, jag och Rebecca B hade "kunder" hela dagen. Först snagga jag Björn (våran rektor) sen tunna jag ur Martins (lärare) hår & jag färgade Josefins hår. Lyckat dag enligt mig!
Sen på Fredag hade vi oxå "kunder". Klippte någon lärare som jag inte vet namnet på, sen klippte jag mattias (rektor) och sen hjälpte jag Rebecca med att färga Roberts hår. Lyckat dag igen. Vi har inte haft en lärare på 2 dagar men tycker vi har varit duktiga ändå, eller hur?;)

Nu till anledningen varför jag va på skolan, ja nu är det så att jag inte ha en praktik plats längre. Jag har missköt mig så dom kika mig. Nä jag skoja!;)
Nä men dom har inte tid för mig längre. Jag tänker inte ta upp allting på bloggen. Men jag är iaf inte kikat där ifrån för att jag har gjort nånting fel eller för att jag är en dålig frisör, så ni behöver inte tro det!
Aja lite synd bara att jag inte har en praktik plats, men jag ska inte låta det här förstöra min utbildning!
Hare bäst sötisar<3


Torsdag

Idag är jag på skolan istället för hårizont. Kan berätta allting när jag kommer hem eller under dagen.
Andres chef är i Thailand så andre kommer oxå till skolan idag.
Är på skolan nu o väntar på han.
Ingen aning vad vi ska göra idag lr när jag börjar, men jag är på skolan iaf;) våran frisör lärare är sjukskriven så jag vet inte om vi kommer ha en lärare idag. Rebecca b kommer snart hoppas jag. Vi är typ dom enda av frisör 1 som ska va på skolan idag, tsm med Emma och Malin.
För ett tag sen hade min mamma fixat så att jag bytte abonnemang från halebope till tele2. Då fick jag ett sms att den skulle byta den 22 mars kl 3.00 på natten. Så inatt bytte jag abonnemang. Märks att jag har en ny, för på en iPhone behöver den tänka lite då och då. Ibland står det ingen service o så men men. Det här abonnemanget är iaf mycke bättre än den förra jag hade. För nu har jag hur många fria sms som jag vill, jag ringer hur mycket jag vill och jag har 10gb internet. Hade 3gb på min förra så 10 är ganska så mycket mer;) så för alla som vill att jag ska ringa, säg ba till;)


21 mars

Hade sovmorgon imorse. Började kl 10 men for till skolan vid 9 för att va med andre ett tag. Jag hade ingen svenska drf hade jag sovmorgon. Vi hade matte, men efter 10 min hade läraren inte kommit än.. Så vi trodde att han inte skulle komma. Men han kom efter ett tag. Som tur va annars hade det varit ganska ovärt att komma till skolan;)
Sen hade vi lunch, sen engelska sen 2 timmars hål, sen svenska. Så har haft en lugn men lång dag:(
Efter skolan satt jag & andre kvar ett tag, sen gick vi till frasses för att äta. När jag hade ätit lite skulle jag smsa mamma för att säga att jag skulle gå till hennes jobb snart. Men då hittar jag inte telefonen. Jag är ganska mobil beroende;) så jag fick panik. Vi åt klart sen gick vi till skolan. Vi va där typ 17.03 och skolan stänger 17.00 så det sög ju. Men sen ringde vi några samtal o då kom Tony o öppna. Jag hade glömt min telefon på soffan vid entrén. Smart tjej.. Men aja tack vare bästa andre har jag nu tillbaka telefonen. Eftersom han ringde till Hasse sen till Björn som ringde till Tony;)
Aja, nu har jag lärt mig att hålla koll på telefonen ännu bättre, även fast jag aldrig har glömt min telefon nånstans^^

Just nu har jag på mig mys kläder och myser med katten framför tvn. Ser på the last song. Har nog sett den 100000000 gånger men aja;)


Gymmet

Nyss varit på gymmet, sjukt skönt att få träna lite nu. Nu ska jag duscha sen prata med pojkvännen tills jag somnar. <3

Random bild;))


Måndag, studiedag

Har haft en toppen dag hos min älskade andre idag! Först såg vi på en film som jag inte minns namnet på:] sen har vi inte gjort så mycke. Typ Facebook?;)
Blev några facerapear av andre idag;)

När jag kom hem åt jag & mamma pizza och sen väntade jag på att pappa skulle komma hem. Han fyllde år i lördags men han var inte hemma så vi har inte kunnat fira honom. Han blev 2 lika siffror gammal, 66 år<3 jag har en äldre pappa än dom flesta;) men jag har syskon som är 30 så kanske drf:) siffran spelar ingen roll, älskar min pappa hur som helst!!
Mamma fyller snart 55, sen fyller beccis och Elina 17 snart. Så det är många födelsedagar på g.

Hoppas alla har haft en bra dag!<3

åå Andres syra har köpt en ny hund, vill oxå ha en liten vovve som springer runt i huset:]<3


Bild på klippningen<3


Gonatt<3

Det blev inget ikv, så jag satt hemma o tråkade:( vi ska ses imorgon ist, vi är ju ändå lediga så:)
Min mamma ska jobba vid 9 så hon skjutsar mig till andre vid den tiden. Tidigt, men jag gör allt för min älskling<3
Ska sova nu iaf, för fick inte så mycke sömn inatt heller. Somnade när det började bli ljust ute;)
Puss<3


Söndag

Hellu, idag har jag klippt Elina! Vart väldigt nöjd iaf:)
Tog även fram moppen som har stått i mitt lilla "sommar chill" rum ute på gården. Så nu äntligen står den i garaget:] ska inte köra moppe än för det är fortfarande is på vägen. Men den ska till där vi köpte den för en check om att är som det ska va:) den startar inte så vi måste vänta till pappa kommer hem, så att vi kan he moppen i hans bil.
Ikväll skulle egentligen andre komma hit men han har ingen skjuts:( så jag kanske ska till han snart när mamma kommer hem. Vill ju träffa han!:(
Imorgon är jag ledig och det känns jävligt skönt<3


Big brother

Tyckte förut att Annica i big brother skulle vinna allting men nu när jag har läst "nånting" tycker jag inte om henne längre.
Hon har tydligen en kille hemma? Dom är tom förlovad, har lägenhet och hund tsm?
För er som inte följer big brother så håller hon på med en annan kille i huset som heter Marcelo. Hon har sagt hela tiden att hon är singel men det har hon sagt så att ingen tar kontakt med hennes sambo, o det kan jag ju förstå. Men det jag inte kan förstå är hur hon kan göra så här mot han!?
ååå gillar inte dom som är otrogen!-.-

"Men jag hoppas att hon har sån ångest att de inte händer mer för ja kan förlåta mkt men inte hur mycket som helst folk tycker att ja ska glömma henne redan men de är ja inte redo att göra, för min kärlek till henne är för stor för de" - annicas kille.


Eurovision song contest

Har kollat på massa filmklipp på youtube med beccis, det va topp 10 Eurovision song contest filmer. Sverige låg 1a på dom flesta. Så kom igen Sverige!!!! Hoppas vi vinner! Skulle va ganska nice att åka till Stockholm nästa år o få uppleva Eurovision irl liksom.
Har varit taggad på att gymma hela dagen. Så kanske ska ut o springa imorgon, om jag fortfarande är taggad imorgon;)
Ska träffa min älskling imorgon kväll eftersom vi ändå är ledig på måndag! Skönt. Imorgon ska brorsan fara till fjällen med några kompisar, han kommer va borta 1 vecka! Skönt!!;)
Kram!


Mat

Nu blir det att hämta mat! Kram


Godmorgon

Godmorgon vakande nyss av att mamma ringde. Idag är det lördag o jag ska verkligen njuta! Får se vad dagen bjuder på, ikväll kanske jag ska träffa andre. Får se hur dagen/kvällen blir helt enkelt:) kram

 


Favorit parfym:'(

Noooooooo den är slut:(((((((((( ska köpa en ny nästa gång jag ser den!!!!!

 


Bio, stan

Ikväll blir det bio med pojkvännen, sebbe och Rebecca. Mys!<3
Kom hem för ett tag sen från att ha jobbat hela dagen. Färgade dockan de sista jag gjorde:) Blev lite ljusare.
Nu blir det pizza! Puss!

 


Hårizont, dag ?

Har lunch, Ofc! Åt nyss nått o ska snart gå ner o jobba igen:)
Trodde jag skulle sluta tidigt idag men ska jobba till 5 ändå:)
Har som vanligt gjort lite små saker. Men har börjat blanda lite mer färg nu o så. Kul att man får träna på det Iaf! Ska klippa Elina i helgen lr nästa vecka på Salongen får se. As bra att man kan träna lite ju!:D
Ikväll skulle jag egentligen gymma sen hitta på nåt med nån. Men jossan kunde inte pga skada:( så ska kanske hitta på nåt med andre ikväll lr Rebecca lr så:)

ååååååhhhh isen smälter!!!!!:D:D<33 det gillas!!


Bussen

Kul att man va hur stressat som helst imorse. Skulle ta buss för mamma va tvungen att jobba tidigt idag. Bussen ska gå 20 över 7 från Konsum, o då är den hos mig kring halv. Mellan 10-15 över så skulle jag och Nils gå till bussen. (det tar ungefär 10 mil att gå dit) 20 över va vi nästan där så då trodde vi att det va ganska lugnt. Men nä bussen bestämde sig för att komma 10 min tidigare. Så vi missade förstärknings bussen. Men som tur va så kom andra bussen direkt efter. Så vi var tvungen att springa sista biten. Men aja vi hann iaf.
Sen va jag också stressat när jag skulle fixa mig. Jag vaknade vid halv 7, men jag orkade inte gå upp så 20 i gick jag o tog på mig kläder o så. Sen kolla jag på klockan o då va den 5 i. Jag hade inte sminkat mig lr ätit nått. Så för första gången i hela mitt liv typ, har jag lyckas sminka mig på 5 min. Nytt rekord?;)
Jag börjar 9 så åkte Holmsund bussen enda in till stan. O nu sitter jag på strömpilen bussen från stan. Jag kommer va framme vid halv 9 så jag ska förbi Ica maxi för att köpa lunch. O kanske frukost? Om jag hittar något.

Fin bild osv! Men bjuder på den ändå.


Godnatt<3

Nyss duschat, ska he in olja i håret sen vänta en stund tills håret har torkat lite sen sova!
Imorgon är det fredag, helt sjukt hur fort veckan har gått :o
Har lång helg den här helgen för vi är lediga på måndag! Skönt!! Hare bäst puss<3


Bussen!

Sitter på bussen nu, har inget bättre för mig. Så jag tänkte skriva ett inlägg om köket i lägenheten;)
Köket är den enda delen av lägenheten som nästan är klar. Vi ska bara lägga golvet sen köpa bord o så sen är det klart :)
Köket blev as snygg iaf!:D

 


Sovmorgon

Inte helt fel att få ett samtal från chefen att jag får börja 11.30 ist för 9.00. Så ska snart ta bussen från stan till Strömpilen. Slutar vid 17.00/18.00 så då hämtar mamma mig, ska hem och sen skynda mig till gymmet. Jag och jossan ska gymma tisdag torsdag & fredag:) nu jävlar ska vi bli biff;)
Får se om det dyker upp ett till inlägg idag men annars får ni ha det så bra! Kram<3


2012-03-14

Idag hade jag skola från 8.25 till 16.35. men fick sluta 16.00 istället. Färgade maggans utväxt på lektionen. Sen har det väl inte hänt så mycke spännande.
Skulle egentligen träffa andre en stund efter skolan men han var tvungen att jobba längre så han kunde inte:( Men va på skolan ett tag efter jag hade slutat ändå. Hjälpte till lite med några saker. Fick man träna lite iaf:) kulkul!
Vid 5/ halv 6 gick jag till lägenheten som jag är i just nu. Vi kom hem för ett tag sen efter jag och brorsan har varit på Mc Donalds o käkat. Vi köpte läsk o popcorn till ikväll, sen blir det att sova ganska tidigt ikväll. Har för det första inte så  mycket att göra här i lägenheten och jag är trött. Måste ju va pigg imorgon på praktiken.

fin i håret osv.. -.-

svar!

Tänkte va snäll o svara på dagens kommentarer ^^ <3

Linora: jadu har haft fullt upp. Först skola till 16.00 sen va jag kvar ett tag sen for jag o åt:) Skriver ett inlägg om det senare;)

Sofia: jodå det är bara bra!:)

studiebidrag

Nä nu tycker jag faktiskt att vi kan hoppa fram 15 dagar! ;)<3

Kommentarer

ååhh!! har fått så många kommentarer den senaste tiden!:D blir så glad när ni kommenterar. Så kommentera gärna mer!:D
Ni är bäst! <3<3<3<3<3

Fullt upp

Hello!:)
Har inte skrivit så mycket sen skolan började igen men haft ganska fullt upp.
Igår gjorde i för sig inte så mycke men idag har jag haft fullt upp och kommer ha det 2 dagar framöver. Idag hade jag skola från 12.15 till 15.00 andre missade bussen 2 gånger så han tog 14.35 bussen så att han kunde va med mig tills kl 17.00. Mamma slutade jobba då så jag åkte hem med henne.
Andre missa bussen 3 gånger idag btw.
Men iaf, när jag kom hem så skynda jag mig o åt. Sen for jag till gymmet och gymmade med Josefin. Har köpt gym kort nu iaf. Ska gymma med Josefin 3 gånger i veckan i 3 månader. Beach 2012 here we come!;)
Sen imorgon har jag skola till halv 5 då kommer andre till skolan o får se vad vi ska göra. Ska iaf sova i stan imorgon istället för idag!
Sen på torsdag jobbar jag tills kl 18.00 sen ska jag gymma typ en timme.
Så har fullt upp! Men det känns bra!
Kram<3


shopping

Kollar runt lite på internet för massa snygga sommarkläder. åå vad jag längtar!<3
Såg den här super snygga koftan på gina tricot (inte för sommarn men;))
enda nackdelen är att det står ginatricot på baksidan. Men aja älskar den ändå!;D

Svar!

Fick en fråga av Wilma Stenhardt om vem jag hejade på i melodifestivalen.

Jag hejade såklart på Loreen! Tyckte hon var bäst. Danny var inte så bra iår:/ Sen var ju David & Molly också väldigt bra.
1. Loreen
2. Molly
3. David
4. Danny
Så hade jag vilja ha det! :) <3

Lägenhet

Vi har nyss varit på Ikea. Vi va där i typ 3 timmar.. För vi kollade för massa saker till lägenheten som vi har köpt.
När jag ändå pratar om lägenheten så har jag egentligen inte skrivit så mycke om det på bloggen. Men det kanske är kul att följa renoveringen eller?
Men iaf så ska vi ju renovera om nästan allting. Det är en 5a så det är ganska mycke vi ska göra.
Vi har nu målat nästan allting och köket blev klar vecka 9. Men eftersom vi har varit borta vecka 10 så har vi inte sett hur köket har blivit än. Vi har tagit bort 1 väg så att man kan se hela vardagsrummet när man laggar mat. Kommer bli skit snyggt! Nu ska vi måla klart allt sen golvet sen möbler. Längtar tills allt är klart!
Jag ska sova där imorgon så det blir spännande att få se köket.
Kan lägga upp massa bilder på lägenheten sen när jag har tillgång till en dator:)
Kram!


På väg hem

Då är man på väg hem. Förutom magsjukan så har det varit en skön vecka i fjällen. Det var verkligen skönt att komma bort ett tag. Men saknar alla hemma i Umeå så det blir skönt att komma hem oxå!:)
Idre fjäll är typ nästan som ett 3e hem för mig, (holland 2a, holmsund 1a) så kommer inte sakna det;) vi ska ju troligen hit på sommarn oxå så:)

Vi ska stanna på ikea o gå runt där. Jag gjorde om mitt rum i somras. Men det är fortfarande inte helt klart så ska kolla på lite idéer :) men tror redan att jag vet hur jag vill ha det;) nu ska mamma och pappa bara gå med på det^^
Uppdaterar mer senare! Puss


Slalom

Kom nyss hem från att ha åkt skidor hela dagen. Imorse var det väldigt skönt väder, men det blev sämre i eftermiddags. Fast det var väldigt lugn på backen så det var ju skönt!:)

Laddade ner en app där den mäter hur fort man åker & hur långt och lite till:)


Goodmorning

Goodmorning vaknade nyss. Sista dagen i fjällen idag:( dagen ska spenderas på backen. Hoppas alla är friska för ikväll ska vi alla mysa framför tvn o se på melodifestivalen. Loreen måste! ju vinna!!:D danny sög ju!-.-
Hare bäst puss<3


Restaurang

På väg till restaurangen <3


Fredag 9 mars 2012

Tiden går så fort! Jag & andre har varit tsm i 1 månad idag. Synd bara att vi är flera flera flera mil ifrån varandra. Han är i kittelfjäll och jag i Idre fjäll. Men på måndag ses vi igen:)

Idag har jag åkt skidor sen typ 10/11 imorse och nu åkte vi till stugan för att värma upp oss. Ikväll kanske vi ska ut o äta. Beror på om alla är friska och vill!


Vilat!

Har vilat hela dagen och är äntligen frisk, 90% iaf;) Är bara väldigt trött! Blir nog att sova tidigt ikväll o hoppas på att jag är 100% frisk imorgon så att jag kan åka slalom! Har saknat det idag:(
Inte kul att va sjuk:( vilken tur att jag har min one piece som jag har kunnat mysa med hela dagen;)
Bjuder på en jätte fin bild på mig & brorsan.. ^^

 


Sjuk

Jahapp då har jag oxå blivit sjuk:( det var nog den värsta natten på länge. Vaknade typ 5 gånger o jaa.. Så idag blir det ingen slalom för mig! Känner mig mycket bättre än igår kväll, så hoppas jag mår bra imorgon!:)
Vill inte va sjuk på lovet:(
Vi är 13 st här i huset och 10 av dom har varit lr är sjuka. Men om jag hörde rätt så har Sonja och Annelie oxå blivit sjuka så Isf är det bara Oscar som inte har varit sjuk. Får hoppas att han är frisk resten av veckan!:)
Idag ska jag ba slappa framför tvn, kanske lämnar soffan för en promenad men får se hur jag känner mig. Blev jätte sugen på glass hehe:]
Hare bra! Kram<3


Dayviews

Då har jag skaffat dayviews då! Gå in och bli vän med mig, puss<3
www.dayviews.com/elinhendriks

 


Sjuka gänget

Det är bara fler och fler som få magsjuka.
Vi är här i fjällen med släkten. 11 vuxna och 3 barn.
Den yngsta (som inte har fyllt 1 än) hade magsjuka då hon kom hit sen fick min pappa magsjuka i helgen. Så han kunde inte va med i Vasaloppet.
Nu är föräldrarna till den yngsta oxå sjuka. Sen har den näst yngsta också blivit sjuk. Om det fortsätter så här kommer aldrig ha magsjuka haha.


Fjällen dag 2

Idag vakna jag vid 9 och sen åkte jag slalom tills typ 11. Det är ganska kallt idag så jag orkade inte åka länge. snart ska vi äta lunch nånstans sen får jag se vad jag ska göra resten av dagen! Hoppas alla har det lika bra som jag, kram<3

 


17.03

Har åkt slalom hela dagen!:) har köpt nya skidor oxå, visar dom senare. Ikväll har vi inget planerat. Får se vad kvällen bjuder på! Hare bäst kram!

 


Fjällen dag 1

Har åkt skidor sen kl 9 imorse. Ska äta lunch nu:)
ska köpa nya skidor, så ska testa några stycken idag. Har testat 1 par nu. Från början var dom jobbiga men sen när jag hade åkt ett tag så var dom jätte härliga! Ska testa några till sen får jag se vilka jag ska köpa:)

Bild från igår kväll!

 


Idre fjäll 845!

 

 


Snart framme:)

Om ungefär en timme är vi framme! Skönt:)
Ska hoppa in i min one piece när vi kommer fram o mysa med kudden framför tvn.
Vi kör på ett fjäll nu så utsikten från bilen är sjukt fin! Har tagit lite bilder som jag kan lägga upp senare. Det går inte att lägga upp bilder med 3G, ibland går det med 1 bild. Men lägger upp bilderna då jag är framme!
Kram!


Idre fjäll

Vi var nyss på Ikea och sen handlade vi mat tills ikväll. Just nu dricker jag en burn (energidricka) och njuter av det fina vädret. Tråkigt bara att jag sitter i bilen hela dagen:(


Då börjar resan

Godmorgon! Kl är 8.53 och jag är vaken.. På en lovdag..
Ska iaf till fjällen nu. Taggar! Men skulle vilja va där lite mindre än en hel vecka. Men aja:)
Vi ska tanka nu, sen ska jag sitta i bilen i 8 h :(
Uppdaterar mer senare!:) puss!
Btw, alla mina kära kompisar får gärna va sociala! Smsa mig!<3

& nej "the famous grouse" är inte min;)

 


Helg

Imorgon ska jag till Idre fjäll!:) ska va borta från söndag till söndag! Kommer sakna min älskling:(
Väntar på han just nu, vi ska va med varandra ikväll. Får se vad vi hittar på!:)
Hare bäst!<3

 


Dag 10, hårizont

Behöver jag ens säga att jag har lunch?..
Som vanligt har jag gjort lite små saker nu på morgonen.
Har skottat oxå. Vi har en ute plats här bredvid älven, o nu när solen dyker fram så tänkte vi göra en liten bänk o så. Så att man kan sitta ute:)
Äter en macka som vanligt;) men köpte en annan dricka:) får se om den är go^^


bloggtips!

Tycker ni ska gå in på min underbara vän elinas blogg.
Galen tjej! <3

--klick--

Dag 9, hårizont

Lunch --> uppdatera bloggen;)
Imorse gjorde jag som vanligt lite små saker. Vika handukar, tända ljus osv. Sen har jag jobbat lite för hud & harmoni oxå. (Kan förklara mer om det senare)
Idag har jag på mig en svart T-shirt och jeans. Har fått t-shirten av jobbet.På dem står det Kevin murphy & det är de märket vi jobbar mest med på salongen.
Älskar baksidan på den!;D
Slutar kl 18.00 som alla andra torsdagar så köpte en sallad som mellanmål, gott!


RSS 2.0