sean banan

Självklart ska min dator vara jobbig.. Så ni får bara några bilder & 1 inlägg ikväll. Måste börja städa nu!!
 
Igår var jag med underbart folk o såg på Sean Banan som var i Holmsund. Sjukt att nån stor artist som han kom till Holmsund.. haha! men det var iaf en ones in a life time upplevelse.
 
Kvällen började med att jag hämtade Elina med moppen. Vi gick till storsjöhallen där Sean skulle va.
Vi träffade Philip & markus, senare träffade vi Gustav och några till. När Sean kom så gick jag markus philip och Elina längre fram så att vi skulle se nått och för att ta bättre bilder. Bilderna blev faktiskt bra. senare kom Pontus också. Vi 5 spendera kvälllen tsm med Sean Banan. 
Underbar kväll! <3
Här några bilder och ett klipp.
 
Dansarna och Sean banan! 
 
 
 
Man kan höra att jag & Elina är lika bra på sjunga som Sean.. haha! <3 Ljudet försvinner ett tag men det kommer tillbaka sen! kram!

bloggning på top..

Uppdateringen har varit väldigt dåligt dom senaste dagarna.. Jobbet går före. Har varit så trött efter jobbet att jag inte har orkat skriva nått.
Har inte suttit vid datorn på ett bra tag så jag ska sätta mig o fixa lite saker på datorn. redigera bilder, kolla igenom bilder osv. Beror på när jag är klar med allt om jag skriver inlägg ikväll, men annars kommer dom imorgon eller i helgen. Måste städa mitt rum ikväll för det är väldigt stökigt.. :] Men aja ni märker ju om jag hinner blogga mer ikväll! puss!

Blogg.se........

Funderar på att byta bloggportal.. Är less på den nya blogg.se
Ny blogg, bloggportal, design, inlägg allt? Aja får fundera på det. Isf byter jag nästa vecka då jag inte jobbar. Då kan jag spendera en hel dag på att designa en ny blogg. Om jag inte byter portal så kommer jag iaf byta design! Men aja skriver om min helg imorgon efter jag hat jobbat. Ska sova nu, Godnatt<3

Onsdag

Ligger i sängen i min Holland tröja och snackar med älsklingen & ser på film!
Har haft en rolig dag på jobbet idag med massa söta och roliga barn, inte så jobbigt att bara sitta där o hålla koll på dom o tjäna cash. det enda jobbiga är att jag börjar så tidigt och slutar sent. men men bara imorgon kvar sen lång helg. Som kommer vara awesome. Imorgon kommer Andre vid typ kl 5 sen på kvällen ska vi ut o grilla med underbart folk. Tidigt på Fredag ska vi fara till stugen där nästan hela släkten kommer att vara. Kommer nog uppdatera bloggen innan jag åker. Vi har inte så snabb internet i stugan så får se hur uppdateringen kommer vara i helgen. Eftersom inte appen på telefonen funkar heller.. Har skickat ett till meddelande för jag blir förbanad på den nys "designen" på blogg.se!!!! Vill att dom ska byta tillbaka! 
 
Ska vara lite social med älsklingen nu för det enda jag hör är att han sjunger och snackar med sig själv.. söt kille! ha det bra puss!

Tisdag

gammal bild!
Hello! Väntar på mat just nu. Har jobbat hela dagen, orkar inte jobba! menmen tur att barnen är söta iaf. 
Ska sova tidigt ikväll så det här blir nog sista inlägget. Puss! 

2 månader

Jag glömde ju min dator i Holland för ett tag sen.. Men nu äntligen efter 2 månader så är den tillbaka. Sjukt sköönt!!

Har iaf grillat med bästa Elina ikväll. Ska jobba imorgon så är hemma nu. Funderar på om jag kommer orka duscha imorgon bitti eller om jag ska duscha nu o ha en bad hair day imorgon ist..
i lands problem.
Aja ska fundera ett tag sen sova. Puss!

Jobb

Är på jobbet just nu, har rast men ska snart gå ut med alla söta barn! Jag slutar halv 5 idag.
Imorse var det strålande sol, love life. Men nu är det inte lika varmt!:(
Aja, ska gå upp o lämna min kopp sen ska jag ut! Puss på er

Fotboll, midsommar, flyga, jobb

Hellu! Ser på fotboll just nu Holland-Portugal, Holland kommer inte vinna menmen..
Idag flög jag andre mamma och min morbror i ett litet flygplan. Det var min student present till andre, han fick flyga oxå, haha! Vilken tur att min morbror satt där bredvid annars hade jag nog varit ganska nervös;)

Imorgon ska jag börja jobba, 2 veckor jobb på dagis, mys! Jag älskar barn så jag taggar!! På Fredag ät det midsommar, jag andre & familjen ska till stugan o va där med släkten och annat folk!

Nu är matchen slut, Holland förlorade med 2-1 så dom är ute ur EM. Vilken tur att det fanns några snygga killar man kunde kolla på..
Kram!

Andre

är hos Andre just nu, kommer nog spendera helgen här. Mys!<3
Får se vad vi gör ikväll.
Kommer nog inte skriva så många inlägg i helgen eftersom appen på telefonen fortfarande inte funkar.
Kort inlägg men aja! puss

blogg.se

okey.. det gick inte att logga in på blogg appen så jag vart lite orolig! Sen försökte jag logga in som vanligt på internet ist och det gick som tur va. Då stod det att jag hade anmält mig till att få testa blogg.ses nya bloggdesign eller nått sånt. Men jag har aldrig anmält mig till nått sånt? menmen! ändå nice för nu får jag bestämma om jag gillar det eller inte (a) Ska testa blogga via datorn några dagar för att testa det nya. Det går fortfarande inte att logga in på deras app så det var det första jag klagade på.
Det jag tycker är bra är att när man loggar in så kan man göra ett snabbinlägg. Det är där jag skriver just nu. Det är ju bra om man vill skriva lite snabbt.
Hoppas jag gillar det nya för annars kommer jag inte ha nån ork att blogg från blogg.se
Får se när ni alla andra får det nya, eller har alla redan fått det? lurar blogg.se mig? haha!
aja ni får ha det bra puss!
såhär det ser ut nu.

uppdate, läste på flera bloggar att dom oxå har fått så här. & det är inte bara jag som tycker det suger!!!!

Till Fina!

Andrés tatuering!


Present

Min present till andre va en nalle som han kunde hänga runt halsen. Sen senare på kvällen fick han den riktiga presenten som är en flygning i det blå som innebär att vi ska flyga i ett litet flygplan i ungefär en timme.
Så jävla underbar han är!Kram!


Outfit

Så här såg jag ut igår på studenten.
Kram


Onsdag

Vaknade med världens bästa killen vid min sida & strålande sol ute. Kan det bli bättre? Nja!<3
Igår träffade jag andre vid 12, sen har jag varit med Malin & Jimmy hela dagen, åt middag på ronyas! Sen så ringde fullisen andre o fråga om jag va på stan så jag kunde träffa han, så jag väntade på stan tsm med Malin & Jimmy på André.
Sen följde andre med mig hem & vi grillade med trevligt folk. Mys!

Idag har jag varit med älsklingen hela dagen & är det fortfarande! Får se hur kvällen blir.
Kram!<3


Studenten

Väntar på att Malin och Jimmy ska komma till stan. Dom skulle komma vid 11 så hoppas dom skyndar sig. Klockan 12 är det studenten så jag Malin och jimmy ska gå till skolan där älsklingen tar studenten.
Kommer nog inte uppdatera så mycke under dagen för jag kommer ha fult upp.
Kram!

Visar bilder på dagens senare!


--

Har inte varit så uppdaterat på bloggen men har inte orkat. Ska försöka ta tag i det!
Man blir så lat nu när det är sommar.

Kan skriva om allt jag har gjort sen förra veckan eftersom jag har varit borta från bloggen sen dess.

Måndag: då hade vi bara vanliga lektioner på skolan, men eftersom jag hade gjort bort allt i svenska engelska och matte så behövde jag inte va på dom lektionerna. Så jag hade frisör hela dagen ist. Vi fick välja lite själv hur våran dag skulle se ut.

Tisdag: egentligen hade vi brännboll med skolan men jag mådde jätte illa så jag & jossan skippade den o gick till lägenheten o tog det lugnt där ist.
Vid kl 11 träffade vi André och hans syster, sen vid 12 tog jossan bussen hen och andre tatuerade sig. Skit snyggt blev det!
Efter det åkte vi hem till andre och där spenderade jag kvällen och natten.

Onsdag: spenderade hela dagen med André.

Torsdag & Fredag: va på praktik, fredag bar sista dagen så det va lite tråkigt:(
Bokade även tid till att färga håret på fredag & jag bokade tid till gelenaglar som är om typ 2 veckor innan bröllopet i Turkiet.
På fredag kväll var jag med min brudar o tog det lugnt!

Lördag: jag & andre hade varit tsm i 4 månader så han kom till mig och såg på fotboll. Holland spelade mot Danmark, dom förlorade -.- sen spenderade han natten hos mig.

Söndag: va med andre hela dagen! Vi körde hem han vi typ 11:)

Måndag: idag har vi inte gjort så mycke, har äntligen sommarlov!:D
Vi började halv 10, då skulle rektorerna säga nått sen skulle vi samlas i hemklassrummet och sen fick vi sluta, skönt! Johanna våran frisörlärare ska sluta så vi sa även hej då till henne, kommer sakna henne:((

Imorgon är det studenten o den dagen ska jag spendera på stan, ska in till stan ganska tidigt. Ska vänta i lägenheten på Malin och Jimmy sen går vi till skolan där andre tar studenten.
Va på stan med mamma idag, köpte kläder och student present! Kan visa vad jag har köpt senare.

Nu har jag uppdaterat bloggen igen;) kram!


Till Malin!


Dålig uppdatering!

Förlåt för dålig uppdatering dom senaste dagarna, har bara inte haft orken att skriva.
Lovar ett inlägg om veckan senare ikväll eller i helgen. Ser på film nu så ska sluta skriva nu! Puss<3


Måndag

Idag på frisör lektionen fick vi höra en tråkig nyhet.. Johanna våran frisör lärare ska sluta, hon är verkligen den bästa läraren jag har haft!!
Hoppas hon kommer ha det bra i Göteborg, kommer sakna hon jätte mycke!!:( tror nog att alla i våran klass vill ha kvar henne eftersom några började grina..
Aja vi har annars haft en trevlig & mysig dag med klassen. Vi köpte lunch på subway o åt med alla i fri1 (frisör åk 1)
Sjukt tråkigt att sluta året såhär.. Men men hoppas på att vi får en bra lärare efter lovet, men vi alla tror redan vi vet vem vi ska ha.

Johanna klippte iaf mitt hår idag, sjukt nöjd!! Ville ba toppa lite för att få bort det nötta o nu är det borta.
Kan visa bild på det imorgon för jag har nyss duschat så har blött hår.

Idag var jag på stan för att köpa 2 saker, när jag skulle betala märkte jag att min plånbok var bort så jag fick panik.. Hade glömt den på skolan, så jag kunde inte betala! Vilken tur att jag har världens bästa pojkvän<3
Gick till skolan o som tur va så var den fortfarande kvar i frisörklassrummet!
Kram!


Nails

Fixade mina naglar idag, det fick bli en "sommar färg"
Har nyss sett bb, Hanna va helt klart värd priset!
Nu ska jag fixa mig för att sova och smsa med min pojkvän. Så sjukt underbar du är!! Du vet hur du kan göra mig glad<3
Puss!


Awesome helg!

Har haft en toppen helg!!
I fredags var jag med mina brudar tills senare på kvällen då Philip och Gustav oxå kom, vi hade en sjukt trevlig kväll! Men mycket skratt och musik.
Jag & Rebecca sov hos Elina, på lördag klippte jag Elina och Rebecca. Det blev as bra!
Vid kl 3 åkte jag och mamma in till stan för att hämta Nils, sen åkte vi vidare till Vännäs för min moster fyllde 40 år. Trevligt!
Vid kl 8 åkte vi tillbaka till stan där jag väntade på André, vid halv 10/10 åkte vi med hans mamma hem. Vi hade en mysig kväll med film och så, sen idag (söndag) kom jag hem vid halv 2 för andre skulle börja jobba vid 2.

Imorgon är det skola, taggar faktiskt sista veckan innan sommarlov! Kommer nog inte sakna så många i klassen, för dom jag skulle ha saknat kommer jag va med under lovet!:)
Men vill ändå inte ha sommarlov.. Jag är nog den enda på hela världen som inte vill ha sommarlov just nu.. Men det är för att efter lovet går inte andre på skolan längre.. Kommer sakna han så sjukt myckeeeee!!!!!!<3<3 men det är ju skönt med lov oxå, så jag vill men ändå inte!!
Aja, får göra det bästa av de! Kram


40 års fest

Min moster har fyllt 40 så det va partaj idag. Är på väg tillbaka från Vännäs till stan nu för att möta andre, ska följa med han hem och spendera natten där. Han jobbar från 2 till 9 så ska vänta på han tills han slutar jobba.
Fint väder det va idag oxåå..
Kram!


RSS 2.0